viber

Automobile pentru ceremonii

Cadillac Escalade 2012
Aer condiționat da
Lungime 12 m
Salon Piele
20 0
de la 70 € pentru o ora
comanda
Infiniti QX56 2009
Aer condiționat Da
Lungime 12 m
Salon Piele
Numarul de televizoare 5
20 0
de la 70 € pentru o ora
comanda
Cadillac Escalade 2007
Aer condiționat da
Lungime 12,5 m
Salon Piele
24 0
de la 60 € pentru o ora
comanda
120 € pe zi
comanda
MERCEDES S CLASS
Cutia de viteze auto
Aer condiționat Da
0
de la 0 MDL pentru o ora
comanda

Inchirierea imobilului  pentru ceremonii prin toata Moldova

Limuzină chirie in Chişinău  - cuprinde cele mai populare modele de limuzine pentru zile importante din viaţa fiecărui.  
Închirierea de auto pentru nuntă în Chişinău -  a devenit o necesitate si un atribut indispensabil la orice nuntă. Puțin ce poate aduce emoţii  de sărbătoare cum aduce acest tip de transport.  

Limuzina frumos decorat-o tot o data cu șofer plăcut și amabil nu este doar atribut de nuntă,  dar automobil de lux cu care călătoresc mirele și mireasa și oaspeții săi într-o zi importantă și tot o data deosebită in ziua nunții.  
  

Pe piață de închiriere a limuzinelor în Chișinău - sunt multe oferte si propuneri pentru inchirierea automobilelor Chisinau de orice gen: aniversarii, întâlniri la aeroport sau alte sărbători. În toate aceste oferte propuse este greu de găsit serviciu de închirierea limuzinei care se potrivește după toate parametri necisare, luând în considerație organizarea nunţii - este un lucru deloc nu uşor. 

Făcând comandă limuzinei, vă puteți folosi de pachetul “ Totul pentru nunta “, pornind, că limuzină în ziua nunții nu este cel mai important punct, și noi am creat acest serviciu unde include toată amenajarea pentru nuntă. Special pentru Dvs sa creat acest serviciu pentru să primiți cele mai plăcute emotii de sărbătoare. Cu compania Cars4Rent evenimentele se organizează calitativ și operativ dar, cel mai import la preț atractiv pentru fiecare client.

 Prețul este diferit pentru fiecare client și tot o dată condiţii plăcute pentru limuzin în chirie Chişinău