viber

Automobile pentru ceremonii

Cadillac Escalade 2012
Aer condiționat da
Lungime 12 m
Salon Piele
20 0
de la 70 € pentru o ora
comanda
Infiniti QX56 2009
Aer condiționat Da
Lungime 12 m
Salon Piele
Numarul de televizoare 5
20 0
de la 70 € pentru o ora
comanda
Cadillac Escalade 2007
Aer condiționat da
Lungime 12,5 m
Salon Piele
24 0
de la 60 € pentru o ora
comanda
120 € pe zi
comanda
MERCEDES S CLASS
Cutia de viteze auto
Aer condiționat Da
0
de la 0 MDL pentru o ora
comanda

Inchirierea automobilului pentru ceremonii în toată Moldova

Limuzină chirie in Chişinău  - cuprinde cele mai accesibile modele de limuzine pentru cele mai frumoase zile ale vieții.  
Închirierea auto pentru nuntă în Chişinău -  a devenit o necesitate și un atribut indispensabil pentru orice nuntă. Limuzinele sunt încă un motiv de a savura sărbătoarea.  

Limuzina poate fi decorată, mai mult vă oferim serviciile șoferilor cu aspect plăcut și cu experiență de conducere.  Automobilul de lux cu care călătoresc mirele și mireasa, este destinat și oaspeților, pentru ca ei să fie alături de tineri în această zi importantă. 
  

În Chișinău regăsiți mai multe oferte de inchirierea automobilelor Chisinau de orice tip: aniversări, întâmpinări la aeroport sau mașini ocazionale de sărbători. Toate aceste oferte însă, nu prevăd închirierea limuzinei care prevede respectarea unor parametri deosebiți. Menționăm acest lucru, deoarece organizarea nunții prevede mai multe aspecte ce merită atenție, inclusiv pregătirea automobilului pentru transportarea tinerilor și a oaspeților.

Realizând comanda limuzinei, puteți să vă folosiți de pachetul special -“ Totul pentru nunta “. Cu toate că limuzină în ziua nunții nu este cel mai important obiectiv, totuși noi am creat acest serviciu, pentru ca dumneavoastră să puteți savura din serviciile amenajării automobilului pentru nuntă.

Compania Cars4Rent garantează efectuarea calitativă și la timp a tuturor serviciilor, la prețuri atractive pentru fiecare client.

 Prețul diferă și este ales individual pentru fiecare client. Puteți analiza detaliat toate serviciile oferite la limuzin în chirie Chişinău, pe site-ul nostru!