viber

Servicii

Spalatoria auto

Pe tine, ca majoritatea proprietarilor de mașini din Chișinău, ești chinuit de întrebarea unde să-ți speli mașina? Spălătoriile auto se deschid la fiecare cotitură, dar ți-e teamă să le încredințezi mașina ta? Vă înțelegem. Cu cât mașina este mai scumpă, cu atât problema unei spălări de calitate este mai acută. Cererea creează ofertă, iar spălătoriile auto de elită au început să apară în oraș.

Atunci când cauți o spălătorie auto, pasionații de mașini o aleg adesea pe cea care se află în apropiere, dar Karcherul apropiat geografic nu garantează o procedură de înaltă calitate, după care nu vor exista mici zgârieturi și pete.

Ai grijă de tine, iar noi vom avea grijă de mașina ta.

Curățătorie chimică

Interiorul oricărei mașini este unic în felul său. Oricum, oricât de atent ar fi proprietarul, interiorul va fi întotdeauna supus poluării, cu excepția cazului în care, bineînțeles, mașina stă toată ziua la standul expozițional, adunând blitz-uri și priviri ale trecătorilor.
 
Praf depus pe tapițerie, murdărie de la pantofi, zgârieturi și urme de haine pe tapițeria scaunelor, păr de animale și, bineînțeles. pete de la alimente - toate acestea pot fi găsite cu ușurință în orice mașină.
 
Dacă aveți nevoie de curățare chimică auto de înaltă calitate, bine ați venit la spălătoria auto Cars4Rent! Specialiștii calificați în cel mai scurt timp posibil vor curăța salonul folosind echipamente moderne.
 
Aceasta include o curățare profundă a tuturor acoperirilor interioare. În același timp, pentru fiecare tip de material sunt selectați agenți de curățare speciali (velur, piele, plastic, vinil sau cauciuc).
 
Curățătoria chimică se efectuează non-stop la Kamenita 4A. Puteți veni la noi în orice moment convenabil.

Scaune auto pentru copii

Pentru a asigura siguranța maximă a unui pasager mic într-o mașină, merită să acordați o atenție deosebită prezenței unui scaun auto. Scopul principal al scaunului este de a asigura siguranta bebelusului tau, la franare si manevra. Beneficiile sale sunt evidente - un scaun auto pentru copii reduce probabilitatea unei răni mortale cu 75%. O condiție prealabilă pentru aceasta este instalarea corectă a scaunului în mașină.
Vom selecta și instala un scaun auto de înaltă calitate pentru siguranța bebelușului dumneavoastră.

Navigator

Navigatoarele GPS sunt probabil una dintre cele mai utile invenții din ultimele două decenii. Capacitatea de a naviga rapid și cel mai important în mod independent într-o zonă necunoscută, de a afla coordonatele geografice exacte fără cunoștințe speciale și hărți topografice detaliate pare pur și simplu incredibilă și în același timp atât de accesibilă încât turiștii moderni, marinarii, șoferii se simt inconfortabil fără ea.

Majoritatea utilizatorilor sunt familiarizați cu principiul de bază al navigatoarelor GPS și, dacă nu, există o cantitate imensă de informații pe Internet care descriu munca lor. Principalul beneficiu al navigatorului este orientarea corectă pe sol, deci este evident că prezența acestuia la o drumeție sau la deplasarea pe distanțe mari este necesară.

Fiecare mașină pe care o închiriem are și GPS, astfel încât să nu vă pierdeți, vă vom ajuta mereu ;)

ASIGURARE

Fiecare dintre clienții noștri beneficiază de asigurare de răspundere civilă. Ce înseamnă?

Sunteți protejat în mod fiabil în cazul oricăror situații de urgență pe drum. Și asta garantează o călătorie sigură și pace morală. Ne pasă de clienții noștri, așa că încercăm să asigurăm călătoria cât mai mult posibil.

Sunt mai multe tipuri de asigurare pe care le oferim, toate detaliile se găsesc în biroul nostru, telefonic sau prin mesengere instant, vom fi bucuroși să răspundem la toate întrebările

SOFER

Oferim un serviciu de șofer personal. Care sunt beneficiile? Prezența unui șofer presupune respectarea unei maxime precauții la conducere, punctualitate, respectarea tuturor regulilor de siguranță a circulației. Șoferii noștri au toate calitățile necesare, cum ar fi:

  • politeţe.
  • pastrarea confidentialitatii.
  • rezistență la stres, sunt diferite situații pe drum, trebuie să fii pregătit pentru orice.
  • bine orientat in oras, stie sa construiasca cel mai bun traseu.

Nu vă refuzați plăcerea de a utiliza acest serviciu, mai ales dacă aveți o călătorie de afaceri.

CHIRIE AEROPORT

În fiecare zi, în capitala noastră vin persoane diferite, la diferite ore ale zilei, și trebuie să ajungă la adresa specificată fără să aștepte răsăritul soarelui.
Cel mai bun mod de a ajunge de la aeroport la oraș este să închiriezi o mașină de la Cars4Rent. Am părăsit aeroportul și ne-am urcat într-o mașină confortabilă din oricare dintre clasele dorite. Fără grabă, pentru a lua transportul public. Taxiul nu este atât de confortabil.
Mașina poate fi rezervată în avans pe site-ul nostru sau prin telefon. Închirieri auto în Chișinău la aeroport pot fi comandate la orice oră a zilei. Mașina este deservită fără șofer, ceea ce garantează libertatea de mișcare. Închirierea unei mașini la aeroport este profitabilă și convenabilă.