viber

PROMO

PENTRU PUBLICITATE

PENTRU PUBLICITATE

Adesea, este nevoie de o mașină pentru a filma un videoclip promoțional sau pentru a promova o campanie publicitară. Și nu neapărat pentru deplasarea prin oraș, ci mai degrabă ca un obiect care va fi unul dintre participanții la această reclamă. Mașina necesară nu este întotdeauna disponibilă, iar cumpărarea uneia noi este neprofitabilă și ciudată decizie din punct de vedere financiar. Cea mai bună opțiune este închirierea. Oferim cea mai largă selecție de diverse vehicule pentru orice scop și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

PENTRU COMPANII

PENTRU COMPANII

Fiecare companie locală încearcă să-și dezvolte afacerile în străinătate, să coopereze cu parteneri străini. Desigur, asta înseamnă întâlniri comune, meetinguri, recepții comune. Există probleme de logistică, și adesea de cazare a oaspeților în oraș. Suntem gata să vă ajutăm cu problemele de transport, deoarece oferim reduceri și bonusuri pentru partenerii loiali, prețuri speciale atunci când comandați mai multe mașini. Lasă-ți partenerii să fie mulțumiți și să simtă o primire călduroasă.

EVENIMENTE FESTIVE

EVENIMENTE FESTIVE

Organizarea oricărui eveniment este întotdeauna stres, nervi și ceva agitație. Alegerea orei, locului, invitații, negocieri cu toată lumea etc. etc. Suntem gata să vă ajutăm să rezolvați problema transportului. Auto Parcul nostru este pregătită să satisfacă orice gust rafinat și exigent, există întotdeauna o gamă largă de mașini de orice clasă, de la econom la busines, din care să alegeți. Mașini curate, plăcut mirositoare (da, da, așa e, spălătoria noastră profesională este cunoscută în tot orașul), mereu disponibile. Suntem la indemana oricand.

FILMARI VIDEO

FILMARI VIDEO

Ești un fotograf amator? Poate regizor? Cântaret și vrei să filmezi primul tău videoclip? Și ai nevoie de o mașină frumoasă în cadru pentru a adăuga farmec proiectului tău. Prietenii și cunoscuti refuză să ajute, sau îți este jenă să le întrebi, nu contează, Cars4Rent este gata să te ajute. Inchirierea pe termen scurt se preteaza in aceste scopuri, va stau la dispozitie masini executive de lux care vor decora orice cadru si vor aduce culoare proiectului dumneavoastra.