viber
Porsche
Închiriere auto pentru sărbători în Moldova
Porsche
Capacitatea motorului
3.6
Bagaje
3
Cutia de viteze
auto
Numarul de locuri
5
Aer condiționat
Da
o zi
70 euro
MERCEDES S CLASS
Închiriere auto pentru sărbători în Moldova
MERCEDES S CLASS
Capacitatea motorului
3.5
Cutia de viteze
auto
Aer condiționat
Da
o zi
220 euro
Automobilele noastre de chirie
mercedes v class
Mercedes V Class
de la 180 € pe zi
Gaj 0€
mercedes s class
MERCEDES S CLASS
de la 120 € pe zi
Gaj 100€
mercedes 2013
Mercedes 2013
de la 120 € pe zi
Gaj 0€
mercedes g class
Mercedes G Class
de la 99 € pe zi
Gaj 0€
bmw x5  2017
BMW X5 2017
de la 80 € pe zi
Gaj 200€
lexus lx570 2012
Lexus lx570 2012
de la 80 € pe zi
Gaj 300€
bmw 650 сabrio
BMW 650 Сabrio
de la 75 € pe zi
Gaj 200€
cadillac escalade 2012 aeroport chisinau inchirieri auto
Cadillac Escalade 2012
de la 70 € pe zi
Gaj 70€
Arată mai mult
avantajele noastre
Asigurare auto
gps navigator
scaun pentru copii
cel mai bun preț
Închiriere auto pentru sărbători în Moldova
audi a4
Audi A4
de la 35 € pe zi

Automobile de chirie in Chisinau.

Daca doriti sa conduceti o masina, dar nu in fiecare zi ca niste soferi obisnuiti, atunci ati ajuns la locul potrivit! Speram ca sunteti interesati la chirie de automobile, deoarece noi nu facem doar inchirieri de masini, oferim posibilitatea de a simti libertatea de miscare dorita pentru dvs. in conditiile cele mai favorabile la maximum. Am luat in considerare experienta pe termen lung a liderilor mondiali in aceasta piata, pentru a examina practicile si abordarile lor, si am petrecut adaptarea la piata locala. Scopul nostru a fost de a transforma o chirie de masini de la un serviciu scump intr-un serviciu, pe care oricine va putea folosi cu termeni disponibili pentru fiecare persoana.
 

Principiul nostru este simplu: Aveti nevoie de un automobil - Luati-o aici si acum, si nu pierdeti timp pretios! Folosind serviciile noastre, aveti o mare oportunitate de a organiza propriul autoparc pentru afacerea dvs. sau pentru procesele de activitati sociale, sau pentru vacante de familie sau plimbari. Daca doriti sa comandati o masina de inchiriere in Moldova, atunci este mai degraba duceti-va la Noi. Nu ascundem costul unui automobil din orice classa, lucrind in mod clar si transparent, oferim doar fotografii reale ale viitorului vostru cal de fier, care va da incredere si emotii pozitive din orice calatorie.
 

De a inchiria un automobil in Chisinau – nu mai este un lucru de lux, ci este un element al vietii moderne a unei persoane, care trece pas in pas cu timp. Principalele noastre avantaje sunt ca, in cel mai scurt si posibil timp, putem oferi un intreg arsenal de masini, care, după serviciile de spalatorie auto, se supun intotdeauna unei inspectii tehnice constante, ce ofera garantii maxime pentru propria siguranta. Preturile adecvate si o abordare moderna sunt regurile noastre principalele.
 

Compania noastra lucreaza sapte zile pe saptamana non-stop. De aceea, puteti sa ne sunati la orice moment convenabil, iar managerii nostri va vor raspunde la toate intrebarile interesate. Suntem siguri ca de inchiria o masina in Moldova este o tendinta a vietii moderne, iar cu aparitia companiei noastre aceasta va deveni in curind unul dintre cele mai accesibile tipuri de servicii cu plata pe piata publica.

Spălătorie auto
Auto spa
spălare complexă
curățare interioră