viber

CONDITII

Conditii pentru chirie auto in Chisinau 

Vîrsta șoferului:

- Cel puțin 23

 de ani.

Documentele necesare:

- Buletinul de identitate și permisul de conducere.

Experiența de conducere:

- Cel puțin 3 ani.

Predarea autoturismului:

- La primirea-predarea autoturismului, de către părți se efectuează inspectarea stării din exterior, din interior și stării tehnice a autoturismului și se întocmește un act de primire-predare cu semnarea ambelor părți.

- Mașina este predată  și primită într-o stare curată.

- Cînd autovehiculul  este returnat, clientul este obligat să transmită mașina cu rezervorul cu o cantitate de combustibil nu mai mică decît în momentul primirii.

- Cînd autovehiculul  este transmis, arendatorului îi este transmis - certificatul tehnic de înmatriculare,  asigurarea obligatorie de răspundere civilă, documentele privind testarea tehncă, și la dorința clientului, polița de asigurare CASCO. Costul asigurării CASCO constituie 5 euro/24 ore, care include: despăgubirea de asigurare în cazul distrugerii totale a autoturismului, furtului și altor daune de peste 500 de euro.

Achitarea:

- Achitarea se efectuează în numerar, prin virament sau prin transfer din strainatate. Achitarea în numerar sau prin transfer se efectuează în monedă națională, la cursul de schimb al BNM în ziua achitării.

Gaj:

- Suma gajului va fi încasat în dependență de marca autovehiculului  și se rambursează atunci cînd mașina este întoarsă.                                                                                                                                          

În ceea ce privește prețurile de în chirie auto in Chisinau, acționează sistema de abordare individuală a fiecărui client.

Chirie auto in Moldova - Cars4Rent